Witam.
Sposobem z pierwszego postu, zainstalowałem Snow Leo z MacBooka na dysk przez usb. Wgrałem parę .kextów odpowiednich do Snow.
Po podłączeniu do PCta, wybraniu z Chameleona Mac Os, pojawia się jabłko, chwilę kreci się kółko i wyskakuje komunikat "You need to restart your computer...".
Co mogłem zrobić źle. Czy jest jakiś inny sposób na zainstalowanie Snow Leo?
Pc to: Core 2 Quad Q8200, GF 8800, płyta EG31MF-S2 intel G31
Witam.
Sposobem z pierwszego postu, zainstalowałem Snow Leo z MacBooka na dysk przez usb.
A ja jestem ciekawy czy płyta ze Snow Leo była retailem czy dostarczaną do MacBook'a. Bo niestety ale płyty dołączane do zestawów są inne od wersji pudełkowej. Bo jeżeli to jest płyta Snow Leo, która została dostarczona z MacBookiem to to może być przyczyna problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.