W jaki sposób próbowałeś odpalić to audio ?
Dźwięk to ADI1981 i powinien działać na VoodooHDA ?
Co konkretnie dzieje się z USB, w ogole nic nie reaguje ?
I mam jeszcze jedno pytanie dlaczego czegoś nowszego nie zainstalowałeś ? iDeneb jest mocno zmodyfikowany, też stary i różne problemy przez to mogą być. Polecałbym Snow Leoparda (Retail) na twój sprzęt.
Mam w domu retaila snow leo, probowalem bez powodzenia i postanowilem isc latwiejsza droga postawic hackintosh-a. lecz widze ze i tutaj schody, z usb to nie ma odpowiedzi nic sie nie dzieje.
Jaki HACKa powinien byc najlepszy dla mojego sprzetu i jakie sa plusy i minusy HACKa vs MaC retail,
a tak pozatym to ja troche sie nie przylozylem do lektury jak postawic poprawnie retaila wiec od czego powinnienem zaczac?
Nie sztuka jest kupic laptopa od maca fajna bedzie satysfakcja jak uda sie odpalic SNOWa na moim DINOzaurze
Mam w domu retaila snow leo, probowalem bez powodzenia i postanowilem isc latwiejsza droga postawic hackintosh-a. lecz widze ze i tutaj schody, z usb to nie ma odpowiedzi nic sie nie dzieje.
Jaki HACKa powinien byc najlepszy dla mojego sprzetu i jakie sa plusy i minusy HACKa vs MaC retail,
a tak pozatym to ja troche sie nie przylozylem do lektury jak postawic poprawnie retaila wiec od czego powinnienem zaczac?
Nie sztuka jest kupic laptopa od maca fajna bedzie satysfakcja jak uda sie odpalic SNOWa na moim DINOzaurze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.