Wysłany: 2011-06-12, 11:26 m-audio 2496 nie działa
Witam , mam następujący problem uzywam leosia 10.5.6.wysztsko działą prowidłowo prócz karty muzycznej tj.m-audio 2496 sterowniki są dostępne na stronie producenta lecz po instalacji karta nie działa i brak urządzeń w zakładce system preferences .
Prosze o pomoc
pozdrawiam
I nie zadziała. Sterowniki udostępnione przez producenta są skompilowane wyłącznie dla PPC, nie Intela. Być może voodoohda ją odpali, ale gwarancji i pewności nie mam.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
Czyli tylko sterowniki pod m-audio pod Power PC G4 G5 zadziałają??
Ja zainstalowałem leosia na AMD Phenonie 945 czyli to nie intel i myślałem ze pójdzie bez problemu.
płyta główna gigabyte Ma 770T ud3 chipset Mostek północny:AMD 770 Mostek południowy:AMD SB710.
Jest szansa że istnieją jakieś profesjonalne lub półprofesjonalne karty muzyczne pod maca??
Jestem muzykiem i chciałbym odpalić Logic studio 8 na leosiu na win jest dostępna tylko wersia 5.5.1 z 2003 roku
Karta muzyczna powinna obsługiwać asio bądź asio 2.
Pomógł: 234 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4438 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-16, 12:50
Sterowniki pod tą kartę dla Intel'a jak najbardziej istnieją!
Powinno działać:
Kod:
http://www.audio-evolution.com/drivers/
ps. Karta ma swoje lata, ale to nadal bardzo zacny interface i popularny. Więc w razie czego na pewno znajdziesz jeszcze jakieś porady na forach międzynarodowych -> insanelymac itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.