Wysłany: 2010-07-22, 18:31 BCM94311MCGHP3 Czyli BCM 4311 nie działa
witam. Mam takową kartę z mojego drugiego starego hpka 6715s włożyłem ją do swojego acera 6930g który miał intela 6100 (więc pupa). Hardware widzi kartę w Leo (system śmiga w porządku, ale nie mam internetu), ale nie chce działać, w windowsie to samo, system widzi kartę, ale nie chce działać... jestem pewien, że karta działa. W czym może lezec problem?
No więc tak. Na windowsie 7 karta już działa, przeinstalowanie sterów i ok.
Distro OS X to iAtkos v7 z Leopardem instalowany z instrukcji z insanelymac.
Stringsy w kexcie od IO są odpowiednio zmodydikowane sprawdziłem i moja karta jest dodana. Mimo to nie mogę się połączyć, macie jakieś pomysły?
Edit:
Może nie zostałem dobrze zrozumiany, w profilu systemu karta airport pisze nie znaleziono informacji.
Możecie mi powiedzieć dlaczego cały czas takie byki mi wywala:
Kod:
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/PlugIns/AppleAirPortBrcm4311.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/PlugIns/AppleAirPortBrcm4311.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/PlugIns/AppleAirPortBrcm4311.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IO80211Family.kext/Contents/PlugIns/AppleAirPortBrcm4311.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple3Com3C90x.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple3Com3C90x.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple3Com3C90x.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple3Com3C90x.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleBCM5701Ethernet.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleBCM5701Ethernet.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleBCM5701Ethernet.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleBCM5701Ethernet.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleGMACEthernet.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleGMACEthernet.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleGMACEthernet.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleGMACEthernet.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8139Ethernet.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8139Ethernet.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8139Ethernet.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8139Ethernet.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8169Ethernet.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8169Ethernet.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8169Ethernet.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8169Ethernet.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple_DEC21x4Ethernet.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple_DEC21x4Ethernet.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple_DEC21x4Ethernet.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Apple_DEC21x4Ethernet.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/CodeDirectory”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/CodeRequirements”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/CodeResources”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Uprawnienia różnią się na „System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/CodeSignature”, powinny być lrwxr-xr-x , są -rwxr-xr-x .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.