Otoz jestem calkowitym laikiem w hackintoshu, dlatego jezeli ktos by chcial pomoc, to prosze o wytlumaczenie krok po kroku co zrobic (ew. linki) :<
1. Symbol modelu laptopa/płyty głównej : Gigabyte P35-DS4
2. Jaki jest procesor, czy obsługuje instrukcje SSE2, SSE3 : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66 gHZ. Obsluguje SSE 1,2,3,3s.
3. Jaki jest mostek południowy (czyli chipset odpowiedzialny za obsługę napędów HDD i DVD). : Intel ICH9R
4. Jaki jest dodatkowy kontroler napędów (jeśli w danym przypadku występuje) : -
5. Jaka jest karta graficzna : GeForce GTX 560 Ti 1 GB.
6. Jaki jest kodek audio: Realtek ALC 885
7. Jaka jest karta sieciowa : Realtek PCIe GBE Family Controller ( tak mi pokazalo )
8. Jaka jest karta wifi (jeśli w danym przypadku występuje) : -
9. Czy napędy są podłączone przez interface SATA czy IDE i jak wygląda układ partycji na dysku docelowym : ST3500320AS ATA , mam Windowsa czyli MBR.
10. Czy klawiaturę/mysz mamy podłączone przez USB czy PS2. : USB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.