Witam, na wstępie chciałbym się przywitać gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum Mam na imię Sławek posiadam 29 wiosen i mieszkam u żydów czyli w UK
Proszę was abyście pomogli mi wybrać dystrybucję oraz kexty do mojego komputera.
- Procesor - Intel I7 950
- Chipset ICH10R
- Karta Graficzna - GF GTX 570 EVGA
- Ram - 3 x 2Gb Kingston Hyperx 1600 MHz
- SSD - Samsung 830 SATA 3 (na nim jest windows 7) Kontroler Marvell
- HDD - 2 x WD 640Gb RAID 0 SATA 2 ( tu chce os-a ) Kontroler Intel ICH10R
- DVD ROM - ATAPI iHAS124 B
- Lan Marvell 88E8056
- Dzwiek ALC889
To chyba wszystkie potrzebne dane jeśli nie to proszę napisać to zedytuję post.
Zabawę z mac-kiem zacząłem w zeszłym tygodniu gdzie pierwszy raz instalowałem na laptopie Acer Aspire 6935, co prawda męczyłem się 3 dni z instalacją ale jakoś dałem radę z malutką pomocą użytkownika Artis któremu serdecznie dziękuję
Na zakończenie zapraszam do pobierania mojego seta w gatunku Tech-House jeśli ktoś lubi taką muzykę
Kod:
http://www57.zippyshare.com/v/22118892/file.html
Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: oswaldini: 2011-12-05, 13:18 ]
Linki zewnętrzne podajemy w code! Regulamin.
Może się okazać, że potrzebne będzie dedykowane BootCD z poprawionym DSDT ponieważ seria Asus P6T ma problem z kontrolerem SATA pod Mac OS X (masakrycznie niskie transfery bez poprawki do DSDT, przez co instalacja może trwać godzinami !) - być może to samo będzie na P6X58 (ten sam chipset, minimalnie inna nazwa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.