Nie podałeś jednej z najważniejszych rzeczy, karty graficznej ! Możliwe, że nie startuje tylko tryb graficzny.
Odpal z komendą GraphicsEnabler=No i uzupełnij topic !
Na tym sprzęcie to grzech stawiać distro... Tylko retail i będzie śmigał jak marzenie ! Robiłem te mobaski.
Nie podałeś jednej z najważniejszych rzeczy, karty graficznej ! Możliwe, że nie startuje tylko tryb graficzny.
Odpal z komendą GraphicsEnabler=No i uzupełnij topic !
Na tym sprzęcie to grzech stawiać distro... Tylko retail i będzie śmigał jak marzenie ! Robiłem te mobaski.
upps sorki
grafika to nvidia gtx460 gigabyte'a
p.s. retail, możesz po krotce opisać gdzie to mogę dorwać i jak to odpalić... byłby za tym retailem tym bardziej że płytka ma EFI
pzdr...:) i dzięki za wsparcie...
=> przygotowałem instalkę pod usb
=> w aplikacji chameleon_wizard (z ustawieniami poniżej)(dodane do instalki)
=> reset i boot (wybór os x) rozpoczyna się boot'owanie po chwili reset, obojętnie jaki smbios zmienię jest podobnie, w dodatku ma problem z określeniem kolejności portów USB...
pytanie? OSWALDINI - czy jesteś w stanie przygotować paczkę gotowych sterów, pod mój sprzęt pisałeś że się miałeś do czynienia z tą mobaską, jeśli tak to byłbym Ci bardzo wdzięczny:)
Przydal by sie jakis tutek jak krok po kroku odpalic Liona na tej plycie, Może ktoś z tega głowa by coś wymalował. Bo poradnik instalacji w dziale Lion świeci pustkami w porownaniu do Snow Leopard :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.