Mam aktualnie zainstalowanego Snow Leoparda w wersji 10.6.7 - działa bardzo dobrze, ale chciałbym zobaczyć jak działałby na moim Dellu - Mac OS X Lion - czy da radę zainstalować go i czy wszystkie podzespoły (oprócz Wi-Fi) będą działać w pełni?
Pomógł: 226 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4240 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2012-01-23, 11:17
Ogólnie M1330, M1530, M1730 to bardzo dobre lapki na Mac OS X. Skoro działa Snow to nie ma przeciwwskazań na Liona - osobiście jednak nie polecam tego systemu.
Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 621 Skąd: Kielce/Kraków
Wysłany: 2012-01-23, 12:06
Cintulek napisał/a:
A dlaczego nie polecasz tego systemu?
Pozwolę sobie odpowiedzieć za oswaldini - po prostu jest pełen błędów. Ja pozbyłem się go ze swojego MacBooka po paru dniach (po tym, gdy straciłem część ważnych danych dzięki pogorszonemu supportowi dla exFAT...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.