Witam, bardzo bym chcial zainstalowac na swoim HP-ku jakiegos Mac OS X, jednak podobno w moim laptopie jest to niemozliwe poniewaz nie ma sterownikow pod moja karte sieciowa. Wobec tego czy mozna dokupic jakas karte siecciowa WiFi za 30 zl podpinana pod USB? Czy takie cos bedzie sprawnie dzialalo jesli sa do tego dostpene sterwniki na Mac Os'a, czy trzeba sie bawic w wyjmowanie starej karty sieciowej i wpychanie nowej? Co jeszcze mi bedzie potrzebne do sprawnej instalacji i sprawnego dzialania Mac Os'a na moim nieszczesnym HP? Slyszalem jeszcze cos o adapterze USB to SATA ale przyznam szczerze nie za bardzo wiem o co z tym chodzi, jak tego uzyc itd. ; ) Prosze o pomoc.
Pomógł: 226 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4240 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-12-28, 12:53
Komp do zrobienia. Bedzie pewno problem z grafiką (dzielona pamięć z systemu). Wczoraj miałem to samo z lapkiem siostry 8200M G - brak QE/CI ale byla rozdzielczość. Po dopisaniu grafiki do DSDT wszystko zaskoczyło pięknie z QE/CI.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.