Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4241 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2012-02-21, 23:24
1. Nadal jest PCIRoot=1 - widać podczas startu systemu ! Wyłącz PCIRoot=1 w Chameleon Wizardzie i odpal ponownie kompa aby włączył się na PCIRoot=0 - zrób fotke z Wait=Yes - może wykryje 3 karty
2. Wygląda na to, że grafiki już działają - widzę przeźroczysty pasek i rozdzialkę.
3. Zapodaj screenem z profilu systemowego z zakładki kart graficznych.
4. Czy wszystkie 3 karty to dokładnie te same modele ?
5. Jeśli nadal nie odpali sklecimy EFI Stringa na 3 karty.
Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4241 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2012-02-21, 23:57
Ale ja dowaliłem - sorka myślałem, że tam są 3 grafy. Mój błąd, straszny dzisiaj zapierdziel
OK czy jak odpalasz z Wait=Yes przypisuje PCIRoot=0 ?
Na razie możesz odpalic z komenda -v i zobaczymy na czym staje - zrób wyraźna fotke. Aby wejść do systemu odpal z PCIRoot=1 (nie mam pojęcia dlaczego wymaga tego parametru skoro jest to 0)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.