Witam serdecznie! Udało mi się odpalić Radeona 6950 z QE/CI, jednak nie mogę ustawić rozdzielczości mojego monitora, tj. 1440x900. W Preferencjach Systemowych mam do wyboru wiele rozdziałek, od 800x600 po 2304x1728, jednak brakuje mi tej konkretnej 1440x900. Ustawiłem ją sobie w org.Chameleon.bootlist i na integrze śmiga, jednak Radeon nie reaguje na tą komendę. Moje próby zrobienia tego za pomocą SwitchResX skończyły się tym, że rozciągnął on sobie jakąś mniejszą rozdziałkę, tak, że część ekranu "wystawała" poza monitor. Poza tym usunął on z Panelu większość poprzednich rozdzielczości zostawiając tylko kilka, więc raczej ten program w moim przypadku odpada.
Więc moje pytanie:
Mam jakiekolwiek szanse na odpalenie 1440x900 czy mam zacząć myśleć nad monitorem 21,5" z rodziałką 1920x1080 ponieważ taka jest dostępna w Panelu?
_________________ Mac OS X Lion 10.7.2 Retail | AsRock Z68M / intel z68 | Intel Core i7 2700k | RAM Corsair 8 GB 1600 MHz | Asus Radeon HD6950 2GB | Samsung HDD 1TB | ALC892
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.