Zajrzyj do zawartości i będzie widać czy coś jest czy nie... W środku dumpu z każdego kodeka ma być 6 lub 7 plików txt z dumpami i dwa graficzne svg z grafami.
Wiek: 17 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 92 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 2012-02-05, 14:01
Po wykonaniu dump znikają kodeki graficzne a zostają pliki txt czy to tak ma być ? Jest 7 plików txt a do tego obok folderu P35AP-S powstał plik README-hackintosh-hardware.txt.
[ Dodano: 2012-02-07, 10:36 ]
teraz powinno być ok nie wiem czemu ale po zrobieniu pliki graf znikneły
Wiek: 17 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 92 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 2012-02-09, 20:52
z tego hackintosh-hardware-analyser-1.0.9.fixed2
Dodam ze miałem połączenie z internetem a oprócz włączenia skryptu nie trzeba czegoś w terminalu wpisywać ?
vayneertz, dzięki za info, znów się zdezaktualizowały linki do codecgraf'a... Jak możesz to wrzuć ten skrypt do tematu o wydobyciu DSDT, to będzie łatwiej go później odnaleźć.
Niestety przeciąga mi się sprawa... haMac'a mam wciąż w off-line a na nim mam materiały potrzebne do zrobienia Audio... Jak go przywrócę do żywych to wrócę do tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.