płyta: P5W DH Deluxe
procesor: intel core 2 duo E6600
grafika: ati hd 2600XT 256mb gddr4
System mam 10.5.2 jakiś iPortable miałem wcześniej ideneba ale jak kupiłem grafike nie chciało mi działać i jedyne co chodzi to właśnie ten iPortable zainstalowany Drive Geniusem, wszystko ładnie śmiga tylko chciał bym zrobić go do 10.5.6
Tam masz instrukcję jak postawić OS X "koszernie" na takiej właśnie płycie jak masz... W instrukcji jest opis jak to zrobić z 10.5.4, ale combo możesz wymienić na 10.5.5 i masz od razu 10.5.5...
10.5.6 na P5W DH Deluxe jeszcze nie polecam z Retail'a - nie działa poprawnie sleep i porty USB... nie rozwiązałem jeszcze tego problemu... a poza tym P5W DH Deluxe umożliwia uruchomienie OS X w ekstremalnej vanilli - czyli ŻADEN z plików /System/Library/Extension nie jest zmieniony, usunięty lub dodany...
Postaram się na dniach uzupełnić i uaktualnić opis, bo zostało mi do zwalczenia jedynie właśnie USB z sleepem w tle...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.