Wysłany: 2009-10-30, 14:40 iDeneb 1.6-istnieje możliwość dodania polskiego języka?
Witam
jeżeli istnieje to proszę o poradę jak tego dokonać.
Dodam, iż posiadam MacBooka z Leopardem 10.5.8 więc jeżeli istnieje możliwość tylko przekopiowania plików z niego na PC
to mam taką możliwość - pytanie:które to pliki/gdzie się znajdują i czy ten sposób zadziała?
Dziękuję i pozdrawiam
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-10-30, 15:18
Poszukaj polish.pkg luzem. Jeśli masz instalkę z oryginalnym systemem lub dystrybucją zawierającą jeż. polski, to można tą paczkę wyciągnąć przy pomocy programu Pacifist.
Niestety nie zawsze to pomaga - różne problemy z jęz. to przypadłość chyba większości tzw. dystrybucji.
Wielką prośbe mam !:)
Mógłby ktoś udostępnić spolszczenie z 10.5.6 ?
Ojcu chce zainstalowac Mac-a ale wiem że w angielskiej wersji mógł by się potracić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.