Wysłany: 2009-09-10, 17:46 iPC - brak polskiego,komputer nie wyłącza/restartuje się sam
Witam,
Dystrybucja iPC 10.5.6
- nie ma polskiego - próbowałem polish.pkg (data jest tylko po polsku)
- komputer nie potrafi się wyłączyć/zrestartować - przechodzi do wyłączania się, obraca się kółeczko i tak w nieskończoność
Wysłany: 2009-09-10, 18:19 Re: iPC - brak polskiego,komputer nie wyłącza/restartuje się
Oj Jarek, Jarek Tak Ci nikt nie pomoże, bo to trzeba uruchamiać w trybie -v , aby zobaczyć dlaczego kółko kręci się w koło a nie w kwadrat np Po co Ci kolego język PL ?? Tłumaczyłem : postaw tylko dystrybucje aby z niego tylko zainstalować Retail. Ach ta "gorąca woda"
PS. To mój uczeń "skype-owy"
Obecnie: Macbook 5.2 [MC240] Air Port Extreme
No to pośmialiśmy się Dzięki filmikom Kuby udało mi się zainstalować Retaila (cud ), jest polski język, po fixie już nauczył się wyłączać Wkurza mnie trochę fakt że ramy pokazuje mi jako 800 a mam 1066 Mimo wszystko nie miałem jeszcze tak dobrego nauczyciela, mającego tyle cierpliwości, zrozumienia i poświęcenia Kuba wie że jestem strasznym pechowcem ale jakimś cudem udało się złożyć Hamacka zamiast kupować Maca Dziękuję Wam wszystkim i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.