Wysłany: 2010-04-09, 11:07 Leopard 10.5.7(iatkos v7) problem z myszka
dokladnie nie rozumiem problemu dokladniej mowiac to problem polega na tym ze nie mam juz myszki tylko cos jak by poszatkowany kwadrat ? O.o
wyglada to tak ze zaistalowalem kexty dla karty graficznej gma x3100 przceczytalem na jednym forum ze dzialaja pod moja gma 4500mhd no i stwierdzam ze dziala hehe tylko maly chaczyk ::P myszka wyglada jak wyglada dodam jeszcze ze jak zrobie zoom na ekranie do myszka sie naprawia jak wracam do rozdzielczosci znowu wraca do poprzedniego stanu
prosze o doradzenie co z tym zrobic mam iatkosa v7
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-09, 11:21
Na razie nie ma skutecznych kextów do GMA4500 i raczej już nie będzie.
Są faktycznie jakieś zmodyfikowane od GMAx3000, które pozwalają na uruchomienie zmiany rozdzielczości ale nic ponad to - na QE/CI nie licz.
Wnioskuję, że albo wrzuciłeś nie tego kexta co trzeba, albo to rozwiązanie akurat u Ciebie nie działa...
Rada jest taka, aby wywalić tego kexta, poszukać innego i próbować.
Niemniej, jak już pisałem, na jakieś "wodotryski" raczej nie licz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.