Ok, parę słów. Nie ma co opisywać coś, co zostało już opisane. Nie wiem jak Twoja płyta, ja mam ASUS, ale chipset ten sam, więc pewnie problemów nie będzie. Na początek wybierz sposób instalacji. Ja instalowałem boxa (retail), w przypadku problemów sugerowałem się tym:
I też działa. Jakby były problemy to być może są opisane na powyższym forum (dotyczy głównie płyty gigabyte - ale z tym nie powinno być problemów, wszak to bardzo dobre płyty pod osx już od dłuższego czasu).
Zacznij zatem instalować i w przypadku problemów pytaj - spróbujemy je rozwiązać.
Nie pomogę z grafiką - nie mam takowej.
_________________ 10.6.1 on: Gigabyte P35C S3 - Core 2 QUAD Q6600 - AHCI - HD2600PRO 512mb - GFX w/o qe/ci
10.5 BOX + 10.5.6 Combo on: Acer, GM965 (x3100), ICH8 10.6.1 on: Asus p6t deluxe X58, i7, GF260
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.