Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-20, 22:32
Interesujący Cię kext to środkowy link.
Rozumiem, że OpenHaltRestart i SleepEnabler sprawdziłeś? I przeczytałeś najpierw poradniczek jak się instaluje kexty
Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 220 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-21, 09:26
OpenHaltRestart i SleepEnabler sprawdzałem nic nie daje.Czytałem jak się instaluje kexty instaluję przez OSX86 Tools.
Zobaczę tego : IOUSBFamily344_2.kext.zip ( 701.58K ), niestety nie mam Chameleona2, próbowałem go zainstalować ale paczka jest w tar.gz jak wypakuję to nie wiem co z tymi plikami zrobić.
próbowałem go zainstalować ale paczka jest w tar.gz jak wypakuję to nie wiem co z tymi plikami zrobić.
Czemu masz taki opór na czytanie... w moim tutorialu ze stopki, jaki i w tutorialu przygotowanych przez rzooff, masz linki do instalatorów Chameleon'a. A poza tym instalacja ręczna chameleon'a to DOSŁOWNIE 3 linijki wklejone w konsolę, czy problemem jest przeczytać dokumentację do chameleon'a.
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-21, 16:30
Ten z mojego tutoriala ma taką zaletę, że sam z siebie nie instaluję żadnych kextów.
Tylko trzeba sobie jakiś "Theme" samemu dorzucić - w tutku masz to opisane.
Pierwsza i podstawowa rzecz dlaczego wybrałeś iA5i ? Przecież możesz pobrać iDeneb 10.0.6 lite i masz leopard w najnowsze wersji 10.5.8 nie rozumiem po co się męczyć z upg i reszta :)Może zmień dystro ?
Kexty zawsze sobie będzie mógł zmienić żaden problem a z tego co wiem to nie ma innej dystro by miała w sobie 10.5.8 reszta kończy sie na 10.5.7 wiec będzie musiał robić upg ,a chyba lepiej będzie w jego wypadku pozmieniać kexty na nowsze POZDR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.