Wysłany: 2011-07-26, 11:39 Brak klawiszy funkcyjnych
Witam, po rozwiązaniu problemu z kartą sieciową mam inny, mniejszy, otóż nie działa mi część klawiszy funkcyjnych, działa mute, ciszej, głośniej, play/pause, natomiast nie działają 3 ostatnie, poprzednia piosenka, następna i stop, wiecie jak je uruchomić ? na Snow leopardzie działały normalnie z iTunesem.. Próbowałem dodać skróty w ustawieniach do iTunesa, ale nie działają..
Mam podobny problem, dopóki miałem voodoo te z płytki unibootx to mi chodziło elgancko play, prev i next, ale potem wgrałem te voodoo, które nie wymaga ACPIPS2nub i nie hulają - znaczy hulają bo po ich wcisnięciu słychac dźwięk systemowy, ale nic nie reaguje, poza jednym wyjątkiem, gdy wciska bodajże prev to mi się zaciemnia okno i zostaje podświetlone pole do wyszukiwania.
Może coś jest do ich zampowania.
_________________ Toshiba A200-1HV I Snow Leopard 10.6.8 I C2D T5300 1,73GHZ I 2GB DDR I P945M I ICH-7M I GF 7300GO I ALC862 I
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.