Wysłany: 2011-10-29, 22:49 Magic Mouse i Bluetooth Trust 3.0
Witam mam problem z magic mouse otóż gdy połącze ją na mac'u to wszystko działa a gdy przeloguje się na windowsa to nie wykrywa jej i muszę ponownie ją połączyć a gdy ją połącze i zaloguje się ponownie na mac'a to zaś mac jej nie widzi. Bardzo proszę o pomoc.
_________________ ASUS P5QL-E P43 | ICH10-R | ALC1200 | Mac OS X Lion 10.7.4 | Intel Core 2 Duo-E8400 | 4GB DDR2 Kingston | WDC WD7500AADS-00L5B1 Media | Nvidia GTS 250 512mb | Apple Magic Mouse | Trust Bluetooth 2.1 Gold Plated
z tego co mi się wydaje, to zarówno bezprzewodowa mysz i klawiatura zapisuje sobie z jakim urządzeniem była ostatnio połączona. mac i win figuruje dla niej jako 2 różne kompy i dlatego musisz za każdym razem parować urządzenie.
To powiedzmy że mam dwa urządzenia na bluetooth i gdy bd musiał je parować od nowa to wogóle sie nie zaloguje do mac'a i windowsa bo żadne urządzenie wskazujące nie będzie dostępne
_________________ ASUS P5QL-E P43 | ICH10-R | ALC1200 | Mac OS X Lion 10.7.4 | Intel Core 2 Duo-E8400 | 4GB DDR2 Kingston | WDC WD7500AADS-00L5B1 Media | Nvidia GTS 250 512mb | Apple Magic Mouse | Trust Bluetooth 2.1 Gold Plated
Przepraszam, że odgrzewam ale..
Coś w tym jest, bo mam podobnie przy przejściu,
między systemami Lion i Snow. Zainstalowanych na tym samym dysku-sprzęcie.
Nie występuje to przy klawiaturze Logitech która ma oryginalny bd, działa już pod biosen.
Może winą jest właśnie nieoryginalny(nie macowy) bd.
Prośba do posiadaczy przerobionych Bluetooth Apple pod hacka, czy u was występuje ten problem?
Lub znacie jakiś dongel na którym nie występuje ten problem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.