Witam zdecydowałem sie na dystrybucję jaS 10.4.8 ściągnołem i chciałbym ją zainstalować plik waży 4,37 GB a jak wypaliłem na płytce to pisze że 483 kb i teraz moje pytania :
1. Jak zainstalować
2. Czy opłaca sie jako główny system czy może na osobnej parycji
3. Czy z tą wagą na płycie 483 kb to jest normalne ?
1. Pytanie kompletnie bez sensu. Ustawiasz w BIOS'ie boot z CD ,wkładasz płytkę i instalujesz. TYLKO PODCZAS INSTALACJI NIE POMIŃ "DOSTOSUJ"!
2.Jeśli masz tam ważne rzeczy to nie. Na to pytanie niech odpowiedzą Ci koledzy z forum ,bo ja nie wiem czy jest Chameleon na Tiger'a. Jeśli jest to większych problemów nie będzie.Jeśli masz czysty system to spokojnie go stawiaj.
Model płyty głównej : Gigabyte GA-720-US3
Procesor : AMD Obsługuje SSE2 i SSE3
Mostek Południowy : nVIDA nforce 720D (MCP78D)
Dodatkowy Kontroler Naprędów : -
Karta Graficzna : Nvidia Geforce 9880 Gt 512 MB
Kodek Audio : Microsoft GSM 6.10
Karty Sieciowe : Ralnik RT61 Turbo Wireless LAN Card i Realtek RTL8168 C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Połączenie Napędów : Inteface SATA
Układ Partycji : GUID
Klawiatura i mysz podłączona przez U
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.