Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4241 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-12-21, 16:41
lismati, nie mecz mnie na PW. Jakbym miał czas to bym odpisał. Masz typowy błąd związany z instalowaniem chameleona na dysku WD.
Ze zdjęć widać jak byk, że wali błędem! Nie masz w danym katalogu plików. Włącz Snowa z BootCD i zainstaluj ręcznie jeszcze raz chameleona odmontowując partycję. Strone z komendami podałem.
Wiek: 14 Dołączył: 30 Lis 2011 Posty: 37 Skąd: Z przypadku
Wysłany: 2011-12-22, 09:52
Nazwij mnie głupim, ale po użyciu twojego poradnika z insanelymac i plików najnowszego chameleona, dalej mam boot1h error. Proszę, napisz mi odpowiednie komendy. (Tak, robiłem z odmontowaniem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.