Mam taki mały dziwny problem , otóż po aktualizacji chameleona przez narzędzie Chameleon Wizard do wersji 1203 , mam problem z PM.Napięcie wisi cały czas na 1,22 V temperatury wzrastają ok.10 st w spoczynku. Z 33 stopni do 44-45 stopni.W IoregistryExplorer brakuje wpisu AICPMVers(CSTinfo).Natomiast CPUPLimit oraz PreformanceStateArray(14 wartości) widnieją.Po powrocie do wersji 1078 wszystko wraca do normy(napięcie skaczę,temperatury spadają, pojawia się wpis w IoregistryExplorer).Oczywiście pamiętam o zmianie nazwy com.apple.boot.plist. Sprzęt jak w stopce system 10.7 (DP4) i 10.7 GM(na drugim dysku) w obu systemach bootowanych z jednego chameleona jest to samo.Czy traktować to jako walniętą wersje chameleona?Nie wspomne o tym że wersja 1214 nie może znaleźć kernela (bynjamniej u mnie)Czy problem leży raczej po mojej stronie??
No właśnie o zarządzanie energii mi chodzi.U ciebie też się poknociło??
[ Dodano: 2011-07-25, 18:06 ]
Spróbowałem jeszcze aktualizacji do r1221 i też wszystko w porządku.Widocznie te dwie wersje 1214 i 1203 jakieś trefne.Można zamknąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.