Wysłany: 2011-11-07, 18:17 Chameleon Wizard Boot0hft vs Update
Czesc,
chcalem sie dowiedziec jaka jest roznica miedzy opcjmi boot0hfs a Update.
Update: replace boot file
Boot0hfs: write boot0hfs, that searches for boot1h.
Nie wiem ktory boot jest glowny a ktory pomocniczy no i jaka jest kolejnosc wczytywnia. Bylbym wdzieczny za krotki komentarz do tego.
Dodatkowo zastanawiam sie czy jesli najpierw uzylem opcji Udate a potem dopiero hfs czy chameleon ma prawo dzialac poprawnie.
Dzieki za tlumaczenie..
Ale mimo wszystko wciaz zastanawiam sie jaki plik aktualizuje opcja AKTUALIZUJ. Czy jest to np boot1h czy jest to jakis inny boot?
Jesli jest to boot1h i najpierw go zaktualizowalem a potem stworzylem plik boot0hfs ktory go szuka i wczytuje to nie jestem przekonany czy to jest pprawne rozwiazanie.
Jesli jest to jakis inny boot to w momencie kiedy boot0hfs znajduje boot1h poprzednia aktualizacja nie ma znaczenia.
Poprawcie mnie jesli sie myle..
ps.nie obraze sie jesli ten ciekawy watek wyladuje w koszu;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.