Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-08-03, 01:16
Wg tego, co na screenie panikuje Ci kext od USB.
Czy masz zaaplikowany jakiś fix do USB?
Jak wygląda Twój com.apple.Boot.plist ?
W jakim celu instalujesz nowszego Chameleon'a?
Skończyło się tym samym błędem niestety. Chodz Chameleon wydaje się działać normalnie. Pojawiło się okno z graficznym wyborem partycji jak to zawsze było. .
W czasie instalacji chameleona instalowałem również sterowniki do karty dźwiękowej "SoundBlaster.USB.Audio.Support.pkg" Może być możliwe iż z tego powodu zaistniały błąd ?
[ Dodano: 2011-08-03, 08:39 ]
Można jakoś cofnąć zainstalowanie tych sterowników do karty dzwiękowej lub zniwelowaći ich ładowanie się podczas staru os x? Wydaje mi się że to z tego powodou błędy te.
_________________ OS: iDeneb 10.5.6 CPU:Intel Pentium D 2.66GHz
MB:Intel DG965SS (965) VGA:NVIDIA GeForce8600GT 256MB (DDR2) RAM:GoodRam 3x1GB (667mHz) LAN: Intel 82566DC Gigabit Audio:SigmaTel HD Audio STAC9227 HDD:WD 250GB SATA WD 1TBGBSATA DVD:LiteOn SATA
Nie chcę zaśmiecać forum tworzeniem kolejnego tematu, zatem albo można zmienić nazwę tematu lub jeśli trzeba to założe nowy temat o odpowiedniej nazwie.
Nie mniej byłby wdzięczny za pomoc w rozwikłaniu wynikłego problemu..
[ Dodano: 2011-08-03, 13:29 ]
w pliku info.plist znajduję mi:
Podejrzewam że to właśnie przez ten sterownik pojawiły siębłędy. Pytanie jak usunąc z komputera to co namieszało się przez instalacje powyższego sterownika? Mam dostęp do plików os x z pod windowsa, więc mam wgląd i możliwość edycji.
Proszę zapoznać się z regulaminem forum!
[ Dodano: 2011-08-03, 14:11 ] ZAPOZNAŁEM SIĘ Z REGULAMINEM
Właśnie próbowąłem odpalić system z płytki, lecz niestety myszka nie działała. Wydaje sie iż problemy z USB są już prawie pewne. Sterownik który zainstaowałem do karty muzycznej musiał coś namieszać. Pytanie: gdzie można w systemie os x szukać plików odpowiedzialnych za to i jak je edytowaC ?
_________________ OS: iDeneb 10.5.6 CPU:Intel Pentium D 2.66GHz
MB:Intel DG965SS (965) VGA:NVIDIA GeForce8600GT 256MB (DDR2) RAM:GoodRam 3x1GB (667mHz) LAN: Intel 82566DC Gigabit Audio:SigmaTel HD Audio STAC9227 HDD:WD 250GB SATA WD 1TBGBSATA DVD:LiteOn SATA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.