Wysłany: 2012-01-28, 23:01 Jak ukryć partycje Windowsa pod OSX?
Witam,
Chciałem zapytać czy jest możliwość stałego ukrywania partycji Windowsa pod OSX? Wiem że jest podobna opcja w Chameleonie ale z tego co to ogarnąłem to tylko ukrywa niechciane partycje na ekranie bootloadera a nie bardzo o to mi chodzi. Zamieściłem kilka screenów, żeby lepiej zobrazować mój problem.
Aktualnie mam coś takiego:
Jak widać na zdjęciu Windows jest jako Untitled ale domyślam się, że to z powodu braku zmiany labela w windzie. Do tego mam Multimedia dużymi literami
1) Sprawa partycji z winda, próbowałem ją odmountować w Disk Utillity i niby fajnie wtedy znika, ale po restarcie wraca wszystko tak jak było, da się to jakoś na stałe zrobić?
2) Sprawa dużych liter na partycji FAT.
Zmieniam label na małe literki
I niby jest ok ale po restarcie wszystko wraca do stanu początkowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.