Kolejny temat, tym razem postaram się bardziej opisać sprawę. Więc... kiedyś udało mi się (nie wiem jakim cudem, naprawdę) jakoś wykombinować dualboot Windowsa i Mac OS X. Potem combo update i jadymy do tej pory. Oczywiście, instalacja z retaila. Niestety, potem wirusy na Windozie, przeinstalowałem ją dwa, jak nie trzy razy. Pewnie to nadpisało jakoś chameleona. Wszedłem na tonymacx86 i tam ściągnałem iBoot 3.2.0. Z niego odpala mi system, jednak jest pewien problem - tylko jak wpiszę flagę pmVersion=0. Nie wiem gdzie znajdę logi, mogę podrzucić. Zainstalowalem starego chameleona z paczki Files V3 (z poradnika Oswaldiniego, dla plyt P5Q) i dupa, też się zacina. Mam nadzieje że wystarczy szczegółów aby pomóc. ^^
Na szybko, to jedynie dostaniesz odpowiedź, abyś szybko, jak najszybciej przeczytał poradniki w których jest opisane jak szybko można zrobić taki dualboot. Link dostałeś szybko, bo w dwie minuty po szybkim pytaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.