Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4241 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-09-23, 12:35
U mnie padło nawet montowanie NTFS ! Nie może zamontować mi partycji. Myślałem, że padł dysk ale przeskanowałem go i jest OK. Musiałem w fstabie ustawić partycje ntfs jako niemontowalne bo mi system koszmarnie długo się włączał i wyłączał.
Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 621 Skąd: Kielce/Kraków
Wysłany: 2011-09-23, 12:41
Ja moj problem z koniecznoscia wymiany danych pomiedzy Windows a Mac OS X rozwiazalem tworzac na dysku zewnetrznym dwie partycje - jedna w HFS+, do przechowywania waznych danych, a druga w exFAT - w przypadku koniecznosci skopiowania plikow z systemu Microsoftu.
PS Wybaczcie brak polskich znakow - pisze z holenderskiego komputera i nie chce tutaj zbytnio balaganic z dodatkowym ukladem klawiatury...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.