Wysłany: 2010-02-28, 13:36 Problem z OS Selectorem
Po instalacji po restacie pisze uruchamianie OS Selectora ale nic sie wtedy nie dzieje. I blokuje on zarazem odpalenie Wina. Dopiero przez dysk instalacyjny siedem usuwam partycje os selectora i wszystko chodzi jak przedtem lecz os selector nie. Macie jakies pomysly co moze byc nie tak? Czy moze dac sobie spokoj z OS Selectorem i uzyc innego? Jesli tak to co polecicie przy mojej konfiguracji?
A to moje zestwienie sprzetowe:
cpu: i7-920 LGA 1366
motherboard: Gigabyte X58A-UD3R
Karta sieciowa: Realtek 8111D (10/100/1000 Mbit) on board
Karta dźwiękowa: Realtek ALC889 codec High Definition Audio on board
RAM :DDR 3 G.Skill 6GB (3x2GB) 1600MHz CL9 NQ [F3-12800CL9T-6GBNQ]
Graphic Card: Palit GeForce 9500GT
HDD: 2x 500GB WD Blue 16 MB
Chce zrobic mooltiboot win 7 leo snowa i ubuntu na 3 roznych. W tej chwili mam zainstalowanego win 7. Do tej pory uruchamialem ubuntu i tigera poprzez VM Ware lecz niezbyt mnie satysakcjonuje takie rozwiazanie. Chce poprostu zainstalowac jakiegos selectrora i doinstalowac maca i ubuntu na inne partycje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.