Zainstalowałem Liona i bootscrena mam w innej rozdziałce niż monitor (monitor ma 1920x1080) mam sterowniki chodzi tylko o prawidłowy rozmiar bootscrena. Jak to zrobić?
Ja mam to samo i chyba nic się zrobić nie da, karta nie wyciąga wyższych rozdziałek dla VESA więc dla monitora 1920x1080 muszę jechać bootscreen'a na 1280x800 żeby to jakoś wyglądało
Panowie, a ja mam np. jakiegoś starszego Chameleona i chodzi ok na intel gma X3100, tzn na całym ekranie, a kiedy zainstaluje jakiegoś nowszego, to obcina mi boki ekranu, obojętnie od tego co ustawie w chameleonie :O. I to strasznie irytujące, jeśli chodzi o sam bootscreen to jeszcze daje rade, bo mam taki theme, że nie widać ( czarne tło) i obcięte paski też czarne , ale jak zaczynają się wczytywać stery to już jest obcięte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.