posiadam asus`a n50vn widzialem post z tym modelem lecz bez sukcesu jestem bardzo poczatkujacy jezeli chodzi o ideneb`a czy ipc.
zatem moje pytanie brzmi czy na moim lapku odpale ktoras z platform. chodzi o cien nadzeii jeżeli ktos uporal sie z tym sprzetem prosze o pomoc.
dodam ze przy probach instalacji po ponownym uruchomieniu przy wpisaniu -v w boot manager zatrzymuje sie na wersjii lub przy wartosciach 4096
prosze o pomoc !!!!
[ Dodano: 2010-06-14, 23:01 ]
witam juz sie uporalem z instalacją nawet WiFi i grafike mam. oczywiscie nie Intel 5100 tylko sagem z neozdraady taki mialem jak ktos ma moge napisac jak zainstalowac? Problem mam tylko i wylacznie z klawiatura i touch padem :( dodam ze przy instalacji IPC Final 10.5.6 zaznaczylem fix ps2 keyborad jakies pomysły? ewentualnie czy mozna to jakos dodac za pomocą kext`a z systemu nie instalowac na nowo systemu powiem ze prob bylo wiele oj wiele z gory dziekuje za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.