Wiec próbuje ...
... i porażka, zainstalowała się aktualizacja, ale już nie wystartował.
Tzn. : klawiatura reagowała, dźwięk było słychać - dawało pogłos z mikrofonu, ale zawiesiło się na: ACPI_SMS_Platform::start-waitForSerwice(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerMangament) timed out.
Nie wiem, teraz już nie sprawdzę, muszę od nowa postawić system i sprawdzę.
A jak go nie będę miał to skąd go wyciągnąć?
rzooff a mógłbyś mi DSDT sprawdzić czy wszytsko tam jest w porządku?
Ten plik co dołączyłem w poście powyżej wygenerowałem w Everest-cie, a poprzedni plik wygenerowałem w chyba DSDT Patcher tylko w ' force compile', bo w normalnym wywalało błędy.
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-20, 23:51
Tam jest błąd na błędzie.
Nie wiem, może używany był jakiś inny kompilator, a nie iasl...
W każdym razie nie używaj tego pliku (dsdt.aml), w takiej formie pod OSX.
Na razie powalcz bez dokładnia dsdt, za to dorzuć disablera + możliwie nowego Chameleona.
Dopiero jak to będzie chodzić, to zabierz się za problem dsdt.
Zainstalowałem Chameleon v2.0-RC5 r678 a wcześniej RC4 i dołożyłem disablera i nadal nic.
A byłaby możliwość skonfigurowania grafiki bez aktualizacji z 10.6.3 do 10.6.5?
[ Dodano: 2010-12-27, 21:10 ]
Udało się zaktualizować system do 10.6.5 . Ale mam nadal problem z aktywowaniem karty graficznej. Jak koledzy pisali wcześniej osunąłem kexty dotyczące karty graficznej zintegrowanej i o dziwo system uruchomił się bez "paniki". Pliku DSDT na razie nie używam. Czy problem z Karta graficzna GT 325M może być spowodowana jego brakiem? Jeśli tak to czy mógłbym prosić o pomoc w ''spreparowaniu'' tego pliku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.