jak zainstalować ten Kext ?? od wifi atheros AR9285
- robiłem już wszystkimi sposobami podmieniałem plik w S/L/E (padł system)
- instalowałem aplikacja Kext Helper b7.app (padł system)
- Kext Utility wystarczyło ze włączyłem i tez po restarcie padł system ... Proszę o pomoc ....
Pomógł: 108 razy Wiek: 15 Dołączył: 12 Gru 2009 Posty: 1511 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-20, 19:16
dm16 napisał/a:
- robiłem już wszystkimi sposobami podmieniałem plik w S/L/E (padł system)
- instalowałem aplikacja Kext Helper b7.app (padł system)
- Kext Utility wystarczyło ze włączyłem i tez po restarcie padł system ... Proszę o pomoc ....
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-20, 21:46
Osobiście obstawiam, że dopiero KextUtility odświeżyło systemowego mkexta i "wyszło" to co namieszałeś wcześniej ręcznie.
Co to jest niestety nie sposób zgadnąć gdy nie podajesz żadnych informacji o problemie.
Zanim zadasz kolejne pytania, zajrzyj do działu z poradnikami i przeczytaj to co tam jest. Zacznij od "Jak zacząć" i nie zapomnij o "Kext kexta...". Wtedy może podasz informacje, które pozwolą nam pomóc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.