sushi2
Wysłany: 2010-08-13, 17:09 Czy na moim laptopie odpalimy Mac Os i który wybrać
Witam serdecznie
Jestem tutaj nowy wieć najpier chciałem się przywitać - Mam na imie Rafał i witam wszystkich
A teraz przejdzmy to problemu a wiec tak jestem zielony w sprawach Mac OS jedynie co łaczy mnie z firma apple to iPhone
Dziś nasuneła mi się myś aby mieć na moim laptopie dwa systemy jest to windows 7 ktory już mam i teraz jeszcze chciałbym tu wgrać Mac OS
i tu was prosze o pomoc powiedzcie mi jaki Mac OS najlepiej nadaje sie do mojego laptopa , jak go wgrać i z kad pobrac
Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM ORAZ ZYCZE MIŁEGO WEEKENDU
MOJ KOMPUTER TO
Toshiba
Procesor Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 2.10GHz x2
Ram 3GB ddr2
Dysk 320 GB
Typ systemu Windows 7 Home Premium 64-bitowy
Grafika - Mobile Intel(R) GMA 4500M
Dedykowana pamięć wideo: 128 MB Całkowita dostępna pamięć graficzna 1340 MB
Nie ma czegoś takiego jak OSX na Twój, czy mój laptop. Jest po prostu OSX. W przypadku Twojej karty graficznej nie ma sterowników do niej, więc nawet jeśli uda Ci się postawić system, to do normalnej pracy nadawał się nie będzie. Poczytaj dokładnie poradniki i FAQ zwłaszcza jeśli chodzi o QE i CI, to może trochę Ci to naświetli sprawę.
Warto przed zakupem sprzętu komputerowego dla OSX86 przejrzeć stronę:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.