Wysłany: 2010-12-11, 20:20 Da radę wgrać tutaj Mac'a?
witam,
od jakiegoś czasu pracuję z macami co mi bardzo odpowiada, niestety nie stać mnie teraz na maca a mam rocznego lapka (Toshiba A500).
Chciałbym się zapytać czy w ogóle pójdzie tutaj Mac OSX, oczywiście chodzi mi o pełną funkcjonalność (wifi, grafika, itp itd).
Procesor: Intel(R) Core (TM)2 Duo T6500 2,10 GHz 2,10 GHz
Pamięć (RAM): 4,00 GB
Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD 4600 Series
Karta sieciowa: Intel(R) WiFi Link 5100 AGN
Karta sieciowa (Kabelek): Realtek RTL 8168D/8111D Family PCI-E GBE NIC
Uruchomi się.
Jednak o pełnej funkcjonalności nie ma co myśleć, ponieważ masz Mobilnego Radeona z serii HD. Żadnej z tych kart nie da się w pełni odpalić w OS X. Będziesz mieć tylko tryb VESA, może uda się wymusić natywną rozdzielczość. System bez QE/CI nie nadaje się do codziennej pracy.
WiFi też raczej nie do odpalenia.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.