3 karta dźwiękowa - VEN_10EC&DEV_0888 jest to karta zintegrowana
4 karta sieciowa VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS
VEN_10EC&DEV_8168&CC
5 karta graficzna - ASUS GeForce 9800 GT wersja top 512MB
6 dyski: Sata 2 a) 80GB WD (na tym dysku mam wycieloną aktywna partycje podstawowa sformatowaną pod fat32) b) 250GB WD (na tym dysko mam moje dane zdjęcia dokumenty...)
I zadaje sobie pytanie co źle robię patrze na ten poradnik w/w bo przecież ustawiam w biosie dyski z Raid na AHCI...
mając dvd pod IDE zmienałem między Master/Slave i nie pomogło.... Partycje mam pod Fat32...
Co przegapiłem? Znając moje życie to coś banalnego lub na moim sprzęcie nie pójcie mi Snow Leopard...
Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4241 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2010-06-20, 22:28
1. Co próbowałeś instalować? Retaila z jakims specjalnym BootCD czy jakaś gotową dystrybucję ? Snow Leo czy Leo ?
2. Prawdopodobnie instalowales distro i ni ema tam sterownika do chipsetu/ata
oswaldini napisałeś aby kolega zaopatrzył się w iAtkos S3 ja jak czytm link który podałeś to ta wersja jest tylko dla procesorów Intel. Czy on bd mógł ją odpalic na AMD
P4 32bit CPU support enabler SSE3! (Please use arch = i386 32-bit kernel)
P4 single-core 64bit support to open the 64-bit core!
AMD 32 Wei Yuan should support! 64-bit Unknown! (Welcome to participate in testing, I can test non-AMD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.