Procesor AMD Athlon X2 5000+
Płyta Główna Gigabyte M61PME-S2
Chipset to nVidia Nforce
karta graficzna to GF 7600GT DDR3 256MB
4GB ram DDR 800mhz
Lan to nvidia
karta dźwiękowa to SB Live 5.1 Digital
Dwa dyski sata jeden 160Gb a drugi 250GB są one na sata
Napęd DVD jest na IDE
Myszka jest wireless na usb a klawiatura na PS/2 - dodam że nie działa, na jednej wersji mi działało
Instaluję normalnie, wybieram w dostosuj:
applenvidia nforce
kx drivers - dla SB live
nvidia lan
nvidia jakieś stery do grafiki ale kurcze nie pamiętam co dokładnie ale chyba nvidia darvin 256mb
i chyba tyle, nie wybieram za dużo bo wyczytałem że im więcej tym większe mogą być problemy
Tym razem zainstalowałem ideneb 1,4 iwszystko chodzi lecz jest ekra jak laduje sie system tj to na szarym tle jabluszko i dlugo sie to laduje a gdy skocnczy jest czarny ekran.
Jednak klawiatura nie działa a wybrałem fix na PS/2 klawiaturę a i tak nie działa......
Jakie to fixy.
mazi292 napisał/a:
PS: Ile włącza wam się mac?
Mi z 15minut ;/
Zdecydowanie za długo - dobrze "skrojony" system musi wstać poniżej 1min, wydajne sprzętu robią to poniżej 30sek
PS - Mac to komputer i nie mac Ci wstaje a Mac OS X - system operacyjny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.