Witam, zapragnąłem mieć hackintosha głownie do pracy ale i dla zabawy, niestety jest pewien problem . Mam podpięty jeden dysk w pc, i posiadam taki sam procek i płytę główną jak pan z tego oto tutka
zrobiłem wszystko to co on, ustawienia biosu również, mam płytkę instalacyjna snow leopard 10.6.0 wszystko idzie ładnie do momentu gdy klikam enter przy zaznaczonym "install mac os" potem jest czarny ekran... i nic... widzę ze klawiatura i myszka jakby na nowo się podłączają, tylko ekran nie śmiga, myślę ze jest to wina karty graficznej RADEON HD 5780, wiec zwracam się do was z prośba, czy da się jakoś to obejść? naprawić ? zainstalować? niestety nie mam możliwości wymiany karty graficznej na jakaś inna na czas instalacji..
bardzo bym prosił o pomoc w tej sprawie i dałby rade ktoś wykonać taki bootloader z obsługą ati hd 5870 ? :> bo jedynie co mam pod reka to leciwy laptop który ledwo uciaga sam system xp..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.