W jednym z poradników przeczytalem ze przy instalacji kext trzeba skopiowac kext do System/Library/Extension/, nastepnie naprawic zależności np w Narzędziu dyskowym a nastepnie usunac plik System/Library/Extensions.mkext . czy mozliwe jest aby po tym zabiegu przestał działać internet?
Zrobiłem ponowna instalacje gdyz jeszcze pare innych rzeczy poplątałęm. W kazdym badz razie zrobiłem montowanie dmg i pojawił sie następny problem a mianowicie urządzenia USB, pendrive itp...
MOstek poludniowy: 82801FB/FW (ICH6/ICH6W) Sata Controler , a wiec przy instalacji zaznaczyłem INTEL ICHx SATA Drivers.
Pendrivy działają tylko jeśli są podłczone przed startem systemu.
kamil_86, rozumiem chęć rozwiązania wszystkich problemów z Twoim sprzętem, ale zwróć uwagę że to forum i temat wątku "Kernel Panic przy montowaniu dmg" ma się nijak do problemów z USB.
Tu prośba do wszystkich - nagminnie zdarza się że wątki założone przez siebie, potem przekształcają się w prywatne wątki wsparcia wszystkich problemów jakie ma user XYZ... Zanim zaczniecie zmieniać temat, poszukajcie czy takowego problemu nie było, a jeśli nie to załóżcie wtedy nowy wątek na temat. Oszczędzicie wtedy czas wszystkich czytających i szukających w przyszłości istotnych danych wśród wątków o nazwach zupełnie niezwiązanych z zawartością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.