Wysłany: 2010-08-30, 09:34 Mac OS X 10.5 Leopard - płyta nie botuje
Cześć mam poważny problem. Ściągnąłem sobie z internetu obraz płyty "iPC_OSx86_Leopard_10.5.6_Intel_AMD".
Chciałem wczoraj zainstalować w VMware ale już na początku pokazuje mi, że na płycie nie ma systemu operacyjnego (nie wiem czemu :( ). Gdy chcę odpalić pytę w programie pokazuje mi, że płyta nie jest botowalna. Przeszukałem cały internet i nie znalazłem instrukcji instalacji na powyższej maszynie, są tylko instrukcje jak zainstalować na pustym dysku.
Czy mogę was prosić o pomoc w zainstalowaniu tego?
Może pominąłem jakieś ważne pliki?
Mam pytanko, skąd mogę pobrać darwin x86 w wersji 9.0, która podniesie mi Leoparda?
Przeszukałem całe Google ale nic nie znalazłem.
[ Dodano: 2010-08-31, 16:55 ]
Cześć, pomóżcie proszę was, męczę się z tym już od dwóch dni i mam dosyć. Nie mogę znaleźć nigdzie pasującego darwina itp. Cały czas stoję w miejscu. Przegrzebałem już chyba wszystkie możliwe strony ale nic z tego.
Cały czas pokazuje mi tylko to:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.