Wysłany: 2010-09-09, 11:56 Msi p55-GD55 i i5-650 - problem z bootwaniem po instalacji
Witam
Uporałem się z instalacją snow (obrazem boot cd z poradnika z forum z opcja busratio=24). Wszystko śmiga tylko nie potrafię poradzić sobie z jedna sprawą. System po instalacji nie startuje dochodzi do szarej planszy z jabłkiem i restart. Próbowałem w pliku startowym dopisać busrati-24 ale nie daje efektu.
Proszę o pomoc, radę.
Poradziłem sobie instalując od razu update 10.6.4 a nie jak w poradniku numer niżej. Dla tego procka musi być busratio=24 na innym też wystartuje ale będzie problem z odtwarzaniem dźwiękiem po instalacji (będzie zniekształcony).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.