Bardzo dobrze. Z tym że powinny być dwa pliki com.apple.Boot.plist: jeden w katalogu systemowym - tego nie ruszamy, i drugi w katalogu /Extra - ten służy do modyfikacji.
Po drugie po co Ci dwa wpisy <Kernel Flags> w jednym pliku? W ten sposób to nie ma prawa działać.
_________________ MoBo: MSI P45 Neo2 FR (MS-7512 - modyfikowany BIOS by rzooff) ICH10R. CPU: Intel C2D E7500 (MMX, SSE 1,2,3,3S,4.1, EM64T), Eth: Realtek RTL8168C, Audio ALC888, VGA: Gigabyte ATI HD4850 DVI DSUB HDMI 1GB z QE/CI, Dysk SATA osobny dla OSX,
SnowLeo 10.6.5 64bit : Piszę poprawnie po polsku!
Ostatnio zmieniony przez aplauz 2010-08-27, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
Gdy masz kilka wpisów z flagami kernela, to system zapamiętuje tylko ostatni z nich
A tego to nie wiedziałem. Mam prośbę. Możesz edytować zawartość tego pliku co wkleiłem w CODE i umieścić tutaj na forum jak powinno wyglądać, zeby grało?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.