Wysłany: 2010-08-19, 16:12 Problem: Czas instalacji
Witam,
Mam pytanie odnośnie tego ile mniej więcej czasu zajmuje instalacja takiego systemu.
Bo po bezproblemowym starcie instalatora wyświetla mi "Czas pozostały: około 27 godzin i 12 minut".
Dodam że czas ten ciągle rośnie.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Czyli jest coś nie tak, skoro już instaluję się około godziny a pozostały czas ciągle rośnie.
W dzienniku zdarzeń ostatnio wpis to "Opened receipt database on '/Volumes/Partycja/' with schema 0.
[ Dodano: 2010-08-19, 16:44 ]
Czas instalacji wzrósł już do 29 godzin, nie wiem czy mam ją przerwać czy czekać dalej. Dodam że dystrybucja jaką instaluję to iDeneb_v1.6_1058_Lite_Edition.
Pomógł: 108 razy Wiek: 15 Dołączył: 12 Gru 2009 Posty: 1511 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-19, 18:16
Najsztub napisał/a:
Czas instalacji wzrósł już do 29 godzin, nie wiem czy mam ją przerwać czy czekać dalej. Dodam że dystrybucja jaką instaluję to iDeneb_v1.6_1058_Lite_Edition.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.