Czekałem 4 godziny i nic się nie ruszyło. Więc użytkownicy poradzili mi żebym w czasie odliczania wcisnął F8 i wpisał -v i potwierdził klawiszem ENTER, że to na pewno pomorze. Lecz niestety nie pomogło, tym razem instalacja zatrzymuje się w tym momencie
i zostawiłem to na kolejne 4 godziny i nic. Co mam teraz zrobić?? Bardzo proszę o pomoc, gdyż bardzo chcę mieć ten System Operacyjny. Za pomoc z góry serdecznie dziękuje i bardzo proszę o szybką odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam
Po 1. Wpisz sobie w sygnaturkę swój sprzęt. Nie każdemu chce się przeszukiwać Twoje poprzednie posty, by znaleźć te informacje...
Po 2. nie czytasz poradników ani FAQ. Wpisanie "-v" powoduje uruchomienie systemu w Verbose mode, czyli trybie diagnostycznym, w którym wyświetlane są informacje, które umożliwiają zidentyfikowanie problemu. Samo wpisanie -v nie sprawi, że w cudowny sposób system zacznie działać.
[ Dodano: 2010-09-05, 19:30 ]
A jest jakiś inny sposób niż Twój poradnik?? Bo wg Twojego trzeba jakiś inny BIOS a ja tego nie chce, a jak ustawie BIOS wg Twojego poradnika to włącza się komputer pojawia się logo płyty i nic sie dalej nie wczytuje tylko to tak stoi. Ja mam Mac, który się sam bootuje, więc BootCD chyba nie potrzebuje
[ Dodano: 2010-09-06, 14:59 ]
To ma ktoś jakąś rade dla mnie? Bo bardzo mi zależy na tym SO
[ Dodano: 2010-09-08, 21:28 ]
teraz mam inny problem :P Jak mam białe tło z jabłuszkiem i to kółeczko co się na dole kreci to tak jest przez minute i nagle restart, czemu tak mam? Dawałem także F8 a potem cpus=1 i nic, proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.