Parametry tego sprzętu to :
NP-NC10-KB01PL
Intel Atom N270
Instruction Set Extensions SSE2, SSE3, SSSE4 -(znalezione na stronie intela)
Chipset : Intel 945GSE + ICH7M -(też znalezione)
Krta garficzna :Intel GMA 950
Audio: Reatlek ALC272 HD (High Definition)
Karta sieciowa -Do wymiany to już wygooglowałem wiem ale jak na razie zewnętrzna którą dostałem od TP
Dysk:160 GB (SATA, 5 400 rpm)
Chciałbym zainstalować na nim Liona bo mam od niego płytkę najlepiej retaila .Szukałem juz na innych forach lecz nic nie znalazłem co by mnie zadowoliło.
Prosiłbym aby :
1)Wytłumaczyć mi co sciągnąć i jak ściagnąc
2)jak ustawić Bios
3)Czy jest możliwośc zainstalowania windowsa ,linuxa oraz osx bok siebie?
Dziękuję i Pozdrawiam Janjd
_________________ Kiedy widzę jak ludzie marnują papier, mówię ratujcie drzewa ale kiedy słyszę techno, kurwa nie wiem z czego są zrobione płyty CD ale ratujcie to !
Pogadalem sobie z pewnym forumowiczem (deejay89) i stwierdzam ze sprobuje to zrobić za pomocą :
Kexów które podal w tym teamcie Areilvanp
Tego
oraz tego poradnika Tutaj
Czy bedzie to dobre rozwiązanie ?
_________________ Kiedy widzę jak ludzie marnują papier, mówię ratujcie drzewa ale kiedy słyszę techno, kurwa nie wiem z czego są zrobione płyty CD ale ratujcie to !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.