A więc jutro zaczne od nowa instalacje iAKTOS s3 10.6.2 na oddzielnym dysku SATA.
Po instalacji mam zrobić update systemu przez system opercyjny OSx86?
Po tem zainstalowac LegacyATIController oraz Graphic Enabler w chameleonie.
I powinno działać?
Poradziłem sobie ze wszystkim No jeszcze małe problemy z muzyczną ale to mały problem.
Oraz wykrywany jest tylko jeden rdzeń 2.6 Ghz. Jakieś rozwiązania?
[ Dodano: 2010-11-19, 16:09 ]
Dodałem mały poradnik na pierwszą stronę tego tematu.
~blackjuve, jak z updatem systemu? Mam bardzo podobną konfigurację. Trzeba zrobić backup jądra i kextów? Może jakieś inne jądro dla 10.6.5 jest potrzebne?
PS.
U mnie Snow rusza na tym poradniku (trzeba tylko spatchowane IOATAFamily.kext dograć)
mi od razu update przez System Update zadziałał, jedyne co trzeba zrobić po lub przed (przed moim zdaniem łatwiej bo przez system) to wgranie poprawkę IOUSBFamily.kext żeby działała myszka itp.. nie miałem żadnych problemów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.