Witam serdecznie.
Mam kilka pytań co do systemu jabłuszka. Czy mając zainstalowany Windows XP na partycji "C" , i mając 20GB wolne (nie stworzona jeszcze) partycję moge zainstalowac te systemy obok siebie i nie będą się gryzły? (Chodzi mi o wybór systemu podczas uruchamiania komputera). Jeśli tak, to powiedzcie jak to zrobić Normalnie wrzucać iAtkos obok XP? Czy jakieś sztuczki przed instalacją? Drugie pytanie czy na 10.6.3 odpalę Intela i3 i GeForca 310M?
Dziękuje bardzo serdecznie za okazałą pomoc i przepraszam jeśli ktoś już o to pytał.
Tomek.
Dzięki za szybką odpowiedź. Jedno mnie męczy czy Windows może zostać w NTFS bo jakoś dokładnie się tego nie mogłem doczytać.. Może to z mojej nie uwagi, ale chciałbym dzisiaj laptopa przygotować na jutrzejsze męczeniem go SnowLeopardem. Doczytałem na angielskim forum, że sterownik od Geforca 330m powinien dzialać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.