EDIT: To już ostatni mój pomysł i próba z DSDT. Wkomponowałem w niego sekcję DSDT dla VGA, oraz wkleiłem kod dla ATI wraz z wygenerowanym binarnym wynikiem rom_dsdt_converter.exe. Jeśli to nie zadziała, to nie mam na razie pomysłów...
Tak czy siak prosił bym Cię abyś zamieścił screeny z działającego/niedziałającego systemu... zrzut z ioreg byłby może pomocnym dodatkiem.
Możesz jeszcze spróbować przywrócić kexty do ATI z 10.6.2...
Jest jeszcze na blogu netkasa taki pakiet instalacyjny dla kart ATI "exotic cards" etc... przeczytaj, możesz jego też spróbować.
Możesz jeszcze spróbować przywrócić kexty do ATI z 10.6.2... .
Które to są konkretnie kexty?
Tak na gorąco... Postanowiłem jeszcze raz sprawdzić sposób z BIOS VGA bo zobaczyłem że wpis troszkę się różni od tego podanego w cytacie... Z GraphicsEnabler nic się nie zmienia bez wywala mi:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.