Witam mam problem z w/w kartą, ponieważ instalując iDeneB 1.4 (nie ma w nim kexta, do karty mobilnej 2400HD).
Dodam iż szukałem po forach lecz nic nie zdziałałem. Puki co albo gdy zainstaluję poprawnie OS komputer się normalnie uruchamia
mignie niebieski ekran na którym ujawnia się myszka i ekran gaśnie i tak komputer pozostaje, tak jak by normalnie pracował lecz brak obrazu.
Lub gdy próbowałem kextów dołączonych do systemu pod 2400HD PCI i AGP efekt był dosyc dziwny:
Dołączam jeszcze ss z Everesta:
Jeśli wie ktoś jak temu zaradzic to bd wdzieczny za pomoc
Taki jest efekt jak VGA ATI została rozpoznana przez system, ale nie poprawnie zainicjowana... niestety taki urok ATI
Netkas kiedyś wspominał, że nie ma szans na działanie ATI w wersjach mobility, ale może coś się zmieniło. Przejrzyj jego BLOG - netkas.org i poszukaj na nim kextów ATI_Init.kext - to rozwiązanie które powinieneś spróbować w pierwszej kolejności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.