Wysłany: 2011-05-02, 16:02 [ATI] Wymiana karty na Radeon HD 4870
Witam
Odrazu na wstępie zacznę od tego że brakuje mi naporawde czasu zeby to ogarnąć a potrzebuje wymienić karte z mojego GeForce 8400GS na HD4870 a dokładnie taka zobacz link
Wiem że pierwsze od czego muszę zacząc to usunięcie stringa który jest przypisany do starej karty ,bardzo prosze o pomoc w udzieleniu instrukcji jak dalej postępować z uruchomieniem 4870 bo czasowo będzie mi dosyć trudno to zdziałać ,z góry dziękuje każdemu za udzieloną pomoc
_________________ iPhone 3GS iOS 5.1 / OSX 10.7.3 ASUS P5G41T M LX|| Q6600 || G41/ICH7 || ALC 887 || DDR3 4GB ||GeForce 8400 GS|| Maxtor 500 GB SATA || DVD SATA ||
DVI + HDMI + VGA - potencjalne problemy... zaopatrz się w co najmniej 10.6.5 przed zmianą VGA. Reszta odpalenia powinna się ograniczyć do wpisu który podał zet120.
staram sie być na bierząco i mam teraz 10.6.7 ,na starej karciel podłączenie miałem z przejściówki DVI-VGA i na nowej też tak myśle zrobić. Zanim założę nowy sprzęt to spróboje tego Chameleona uaktualnić ale z tego co pamiętam to długo już miałem RC5 tylko którą edycje to już nie pamiętam..
_________________ iPhone 3GS iOS 5.1 / OSX 10.7.3 ASUS P5G41T M LX|| Q6600 || G41/ICH7 || ALC 887 || DDR3 4GB ||GeForce 8400 GS|| Maxtor 500 GB SATA || DVD SATA ||
na starej karciel podłączenie miałem z przejściówki DVI-VGA i na nowej też tak myśle zrobić.
Odradzam, może karta nie działać... Jeśli monitor ma DVI to podłącz go przez DVI. Moja 4870 nie chce w ogóle działać na przejściówce DVI->VGA, ale to nie oznacza że Twoja nie może... niestety przekonasz się o tym dopiero jak ją kupisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.